webinar gratuit:

Cele mai BUNE exerciții pentru ochii tăi

Vom practica exerciții simple, dar extrem de eficiente, folosindu-le atât individual, cât și combinate. Cu ajutorul acestor exerciții, vei simți efectul lor încă în timpul webinarului, când ochii tăi se vor relaxa și vederea ta va deveni IMEDIAT mai clară.

Despre acest Webinar

Acest webinar va fi unul PRACTIC și se va desfășura ÎN DIRECT.

Este  SINGURUL webinar despre îmbunătățirea NATURALĂ a vederii din Romania, în care îți vei ajuta IMEDIAT ochii să vadă mai CLAR, focalizând mai ușor și mai repede.


Cine va prezenta webinarul?

Flavius Adrian Țurcanu este singurul Coach și Optometrist din România, cu o experiență vastă și cunoștințe specializate în recuperarea naturală a vederii.

De-a lungul celor peste 13 ani de activitate, Flavius a ajutat peste 35.740 persoane să-și îmbunătățească vederea în mod natural. 

Cu un background divers, incluzând studii în domeniul optometriei, un master în Științele Nutriției și o diplomă de Inginer în calculatoare, Flavius este un profesionist dedicat și pasionat despre semnificația ochilor.

Cine poate participa la acest webinar?

Participarea la acest webinar este deschisă tuturor categoriilor de vârstă. Minorii vor putea participa doar cu acceptul părinților.

Înscrierile se fac pana pe 17 Octombrie la ora 19.00.

De asemenea, timp de 5 zile, oferim accesul la reluarea acestui webinar, TUTUROR celor înscriși, care vor să revadă webinarul, sau nu reușesc să participe în direct, la tot webinarul.

DATa & ora webinarului:

17Octombrie, Marți
20:00 PM (Ora României)

Gazda webinarului

Flavius Țurcanu

Ce vei învăța:

Cum să-ți îmbunătățești PERFORMANȚA VIZUALĂ

Vei învăța 2 exerciții oculare care te vor ajuta INSTANT să vezi mai CLAR cu ochelarii actuali, dar mai ales cu proprii tăi ochi.

O vedere mai CLARĂ în mod NATURAL

Prin COMBINAREA exercițiilor PRACTICE, vei simți RELAXAREA în ochii tăi, și mai ales că vederea ta devine mai CLARĂ mai ușor.

Eliberezi oboseala și stresul din ochii tăi

Vei afla 5 studii științifice care relevă că vederea se poate îmbunătăți în mod NATURAL și astfel motivația ta de a practica zilnic exercițiile va crește.

ÎNSCRIERE

Timp până începe webinarul:

00
Zile
:
 
00
Ore
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Ups. Ai ajuns cam târziu.

* înscrierile se fac până în ziua evenimentului