Învață să ai ochii odihniți și relaxați practicând exerciții oculare cu GEO

Pachetul GEO te ghideză să redobândești starea de BINE a ochilor tăi, prin practicare corectă a exercițiilor oculare, cu îndrumare video

Oferta cu reducerea de 83% este activă timp de:

  0  3
Zile
:
 
  1  2
Ore
:
 
  0  5
Minute
:
 
  0  4
Secunde

  

 

Cum te ajută GEO?

Întregul pachet GEO conține EXERCIȚII OCULARE benefice pentru diverse manifestări oculare precum MIOPIEHIPERMETROPIEASTIGMASTISMSTRABISM, PREZBITISM și GLAUCOM

În toate manifestările enumerate, OBOSEALA oculară este mereu PREZENTĂ, iar eliberarea oboselii este esențială pentru o vedere mai clară și mai sănătoasă.

Sistemul vizual are în componența sa mai multe perechi de MUȘCHI. Atunci când o parte sau toți MUȘCHII din SISTEMUL VIZUAL sunt OBOSIȚI, în timp ei devin și grei; apoi aceștia încep să aibă și o mobilitate din ce în ce mai scăzută - ceea ce determină o scădere a acuității vizuale.

Soluția de a scăpa de senzațiile oculare neplăcute este acțiunea asupra CAUZELOR, prin practicarea exercițiilor oculare prezentate, cu ÎNDRUMARE VIDEO, în pachetul GEO.

Cu aceste exerciții vei CREȘTE ODIHNA, relaxarea și flexibilitatea ochilor și a sistemului tău vizual.
GEO este acronimul de la Ghid de Exerciții Oculare ;-).

Întregul Pachet GEO, conține următoarele:

Ghidul tipărit GEO cu 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate

Valoare: 127 de lei 

Ghidul TIPĂRIT GEO conține 23 de exerciții oculare ILUSTRATE și EXPLICATE pentru a odihni și flexibiliza ochii UȘOR și EFICIENT. Exercițiile prezentate în pachetul GEO sunt simple și potrivite chiar și pentru copiii de toate vârstele. 


Datorită dimensiuni mici, ghidul TIPĂRIT GEO, încape ușor în poșetă sau buzunar. Așa, îl ai pe GEO oricând la îndemână  când îți simți ochii obosiți.

Ghidul are coperta cartonată și toate paginile laminate, ceea ce îi oferă rezistență ÎN TIMP, necesară la folosirea zilnică.

23 de video îndrumătoare pentru fiecare exercițiu

Valoare: 247 de lei 

Fiecare exercițiu din GHIDUL TIPĂRIT vine însoțit cu o înregistrare video aprofundată, care are 3 și 22 de minute. Media unui video este de 7 minute. Aceste video pot fi vizionate de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, PC) cu acces pe viață. Cele 23 de exerciții înregistrate însumează 180 de minute de explicații.

Acces la 7 zile de Maraton de Exerciții Oculare 

Valoare: 197 de lei

Vei avea acces PERMANENT, pe viață, la cele 7 zile de maraton, varianta înregistrată, pe care să le vezi și să revezi oridecâte ori dorești - pentru a te conecta la energia și sinergia grupului de când a avut loc maratonul. Astfel îți vai fi mai ușor - să fii motivat și cu mai multă energie pentru a face exercițiile oculare.

Sesiune LIVE bi-anuală, de 90 de minute, de întrebări și răspunsuri

Valoare: 206 de lei

Vei participa o sesiune comună de întrebări și răspunsuri despre exercițiile din pachetul GEO, în care Flavius va oferi clarificări la nelămuririle legate de exerciții. Îți recomandăm ca până la participarea și vizionarea acestor sesiuni să practici exercițiile din ghid și să descoperi ce întrebări ai legate de acestea, ca apoi să le adresezi pentru a primi răspunsul.


Aceste întâlniri vor avea loc ONLINE, de la ora 20:00 în ULTIMA zi de LUNI, în lunile Martie și Decembrie. De asemenea, se oferă acces și la sesiunile înregistrate de întrebări și răspunsuri - în contul aferent cu care s-a făcut comanda.

Tot pachetul GEO valoarează 777 de lei și achiți doar 127 de lei 

Oferta cu reducerea de 83% este încă activă !

Salut,

Flavius aici...

De-a lungul timpului, la seminarii, ateliere și tabere am observat că participanții ADORĂ exercițiile oculare pentru că le oferă INSTANT o schimbare la nivelul ochilor și aceștia devin mai odihniți, mai relaxați și mai flexibili.

Mai mult, cu cât creștea starea de „BINE” a ochilor lor, observau că și acuitatea vizuală creștea iar câmpul vizual se mărea și acesta. Astfel, din cei peste 13 ANI de EXPERIENȚĂ am creat un PACHET cu 23 de exerciții oculare, simple și ușor de aplicat, pe care l-am denumit GEO. 

Flavius Țurcanu
Fondatorul www.EducatiaVederii.ro

Flavius-Adrian Turcanu

6 Motive pentru a avea pachetul GEO:

Lipsa de acțiune NU este o scuză pentru starea ochilor tăi!

Ochii au nevoie de atenție, îngrijire și odihnă. Aceste lucruri le poți oferi ochilor tăi cu ajutorul exercițiilor oculare,
pentru că doar așa te conectezi cu ochii tăi și doar așa le oferi atenție.

Iată ce PIERZI dacă NU ai pachetul GEO:

 • Motivul 1: Vei fi deconectat de ochii tăi și nu vei ști cum să-i ajuți rapid și eficient atunci când iei vor fi plini de oboseală.
 • Motivul 2Vederea ta se va înrăutăți și dioptriile vor crește pentru că oboseala oculară se va cumula în continuu, chiar dacă o ascunzi sub ochelari.
 • Motivul 3Frustrarea și neputința că nu știi să-ți ajuti vederea, vor crește o dată ce ochii vor deveni mai rigizi, mai tensionați și plini de încordare.
 • Motivul 4Nu vei avea șansa să ai ochi sănătoși, odihniți și relaxați.

Iată ce CÂȘTIGI cu pachetul GEO:

 • Motivul 1: Ochii tăi vor fi plini de odihnă și claritate pe zi ce trece, și vei ști cum să-i ajuți când ei vor avea nevoie de tine.
 • Motivul 2Vei vedea din ce în ce mai clar, o dată ce flexibilitatea oculară este ridicată. Atfel ochii pot să ne ofere imaginile clare pe care le dorim cu toții.
 • Motivul 3Bucuria de a avea o vedere CLARĂ și ODIHNITĂ este de NEPREȚUIT!
 • Motivul 4: Ochii tăi vor fi sănătoși, odihniți și relaxați.

Ce mai cuprinde ghidul tipărit GEO:

Un calendar săptămânal de acțiune

În interiorul ghidului tiăprit GEO vei găsi și un calendar de acțiune, împărțit pentru diferitele afecțiuni. Calendarul este creat pentru 7 zile, cu câte două exerciții zilnice, dimineața și seara, aferente fiecărei afecțiuni.

Semn de carte GEO

tipărit față-verso color

Pe față semnului de carte - este un mesaj care îți va aduce aminte să faci exercițiile oculare. 

Pe verso semnului de carte, te așteaptă un mini-optotip prin care să măsori progresul cu starea vederii.

Materiale PDF de efectuare a exercițiilor

gata pregătite pentru a fi tipărite de multe ori

Exercițiile avansate 20, 22 și 23 din GEO, au nevoie de câte un fișier specific pentru a le practica corect și cu succes.
Pentru fiecare din aceste exerciții ți-am pregătit acete fișiere pe care să ți le tipărești de câte ori dorești pentru a le avea cu tine fie în mașină, fie în casă, fie la birou.

Oferta cu reducerea de 83% este încă activă !

Ce spun o parte dintre cei peste 3,000 de oameni care

au primit pachetul GEO și au practicat aceste exerciții oculare?

Oferta cu reducerea de 83% este încă activă.

Comandă PACHETUL GEO și vei primi:

 • GEO - Ghid tipărit, cartonat și laminat 
 • Acces la 23 de exerciții oculare ilustrate și exemplificate
 • Acces la cele 23 de videouri explicative de peste 3 ore
 • Accesul la înregistrarea Maratonului de Exerciții Oculare, de 7 zile, a câte 60 minute pentru fiecare zi 
 • Acces la 2 sesiuni de întrebări și răspunsuri cu Flavius de 90 de minute și varianta lor înregistrată.
 • Semn de carte cu GEO & Calendar săptămânal de acțiune
Preț STANDARD Pachet GEO

777 LEI

Preț redus ACUM cu 83% la Pachetul GEO

127 LEI

*se livrează în 24 de ore lucrătoare

Pentru comandă poți suna și la numărul: 0787 299 777
și colega mea Margareta te va ajuta.

Cele mai frecvente întrebări au răspunsul mai jos:

GEO este creat de echipa Educația Vederii

GEO vine fizic sau este pe suport CD/Online?

GEO este un GHID FIZIC - TIPARIT - cu 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate, iar cele 23 de videouri suplimentare, cu explicații detaliate la fiecare exercițiu, vor fi disponbile ONLINE în contul de MEMBRI de pe site-ul: EducatiaVederii.ro.

Cum am acces la explicațiile video ale exercițiilor?

În momentul când finalizezi comanda, pe siteul EducatiaVederii.ro se va face un cont aferent adresei tale de email, cu care ai făcut comanda și vei primi o parola cu care să te loghezi în contul de MEMBRI de pe EducatiaVederii.ro: https://educatiavederii.ro/membri

Accesul la videouri este pe viață sau limitat de timp?

Accesul la videouri este permanent, pe viață, atât timp cât există acces la internet.

Când am acces la videourile de la plasarea comenzii?

Dacă se face plata cu cardul - accesul este INSTANT la cele 23 de videouri, iar la ghidul GEO tipărit, in maxim 48 de ore lucrătoare.

Dacă se face plata prin transfer bancar - accesul este la confirmarea plății pentru cele 23 de videouri, iar la ghidul GEO tipărit, în maxim 48 de ore lucrătoare. Plata se confirmă cel mai rapid prin dovada plății trimisă pe adresa de email: suport(@)eduatiavederii.ro.

Dacă plata se face prin ramburs - ghidul GEO tipărit ajunge în maxim 48 de ore lucrătoare, iar accesul la cele 23 de videouri se face la confirmarea plății.

Cum pot face plata?

Plata se poate face cu cardul, prin transfer bancar și prin ramburs (la primirea coletului).

Când îl primesc pe GEO de la efectuarea comenzii ?

Ghidul GEO va fi trimis de noi în 24 de ore lucătoare, urmând ca în maxim 48 de ore să ajungă la destinația dvs.

Pentru comandă poți suna și la numărul: 0787 299 777
și colega mea Margareta te va ajuta.

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare

Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!

©2010-2023 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.