Învață să ai ochii ODIHNIȚI și RELAXAȚI practicând exerciții oculare cu GEO

Singurul GHID de practicare corectă a exercițiilor oculare cu îndrumare video pentru o vedere relaxată și flexibilă.

Ofertă cu reducere de 30% este valabilă până pe 25 August 2022

12
ZILE
.
 
12
ORE
.
 
42
MINUTE
.
 
02
SECUNDE

Oferta a expirat

Cum te ajută GEO?

Ghidul GEO conține exerciții oculare benefice pentru diverse manifestări oculare precum miopiehipermetropiestrabismastigmatismprezbitism și glaucom. În toate manifestările enumerate, OBOSEALA oculară este mereu PREZENTĂ, iar eliberarea oboselii este esențială pentru o vedere mai clară.Atunci când ochii sunt obosiți, în timp devin și grei; apoi aceștia încep să aibă și o mobilitate din ce în ce mai scăzută - ceea ce determină o scădere a acuității vizuale. Soluția de a scăpa de senzațiile oculare neplăcute este acțiunea asupra cauzelor, prin practicarea de exerciții oculare prezentate în ghidul GEO, cu care vei crește odihna, relaxarea și flexibilitatea ochilor tăi.

Ce conține ghidul GEO?

23 de exerciții oculare ilustrate și explicate

Ghidul GEO conține 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate pentru a odihni și flexibiliza ochii ușor și eficient. Exercițiile cu GEO sunt simple și potrivite chiar și pentru copiii de toate vârstele. Este inclus și un semn de carte cu un mini optotip util la practicarea exercițiilor.


Datorită dimensiuni mici ce încape ușor în poșetă sau buzunar îl ai pe GEO oricând la îndemână  când îți simți ochii obosiți. Ghidul are coperta cartonată și toate paginile laminate, ceea ce îi oferă rezistența necesară la folosirea zilnic.

Un calendar săptămânal de acțiune

Un calendar de acțiune, pe 7 zile, cu câte două exerciții zilnice, dimineața și seara, în funcție de afecțiune. În interiorul ghidului GEO vei găsi și un calendar de acțiune, împărțit pe diferitele afecțiuni.

Semn de carte GEO

tipărit față-verso color

Pe față semnului de carte - este un mesaj care îți va aduce aminte să faci exercițiile oculare. 

Pe verso semnului de carte, te așteaptă un mini-optotip prin care să măsori progresul cu starea vederii.

O dată cu GEO, primești următoarele bonusuri

în valoare de 531 de lei

BONUS 1: Valoare de 247 de lei 

23 de video îndrumătoare pentru fiecare exercițiu

Fiecare exercițiu din ghid vine însoțit cu o înregistrare video aprofundată, care are 3 și 22 de minute. Media unui video este de 7 minute. Aceste video pot fi vizionate de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, PC) cu acces pe viață. Cele 23 de exerciții înregistrate însumează 180 de minute de explicații.

BONUS 2: Valoare de 157 de lei

Acces la o sesiune ÎN DIRECT, de 90 de minute, de întrebări și răspunsuri

Vei participa la o sesiune comună de întrebări și răspunsuri despre exercițiile din ghidul GEO, în care Flavius va oferi clarificări la nelămuririle legate de exerciții. Sesiunea va fi susținută LIVE în data de 14 noiembrie, duminică de la ora 20:00 și se va desfășura în DIRECT pe platforma WebinarJAM.


De asemenea vei avea acces permanent și la vizionarea reluării. Îți recomandăm ca până atunci să practici exercițiile din ghid și să descoperi ce întrebări ai legate de acestea, ca apoi să primești răspunsul în timpul sesiunii.

BONUS 3: Valoare de 127 de lei

Acces pe viață la cele 7 zile de la Maratonul de Exerciții Oculare 

Vei avea acces PERMANENT, pe viață, la cele 7 zile de maraton pe care să le vezi și să revezi oridecâte ori dorești - pentru a te conecta la energia și sinergia grupului din timpul maratonul - pentru ca să fii mai motivat și cu mai multă energie pentru a face exercițiile oculare.

Toate cele 3 bonusuri în valoare de 531 de lei, le primești cadou și
achiți doar 67 de lei 

12
ZILE
.
 
12
ORE
.
 
42
MINUTE
.
 
02
SECUNDE

Oferta a expirat

Salut,

Flavius aici...

De-a lungul timpului, la seminarii, ateliere și tabere am observat că participanții ADORĂ exercițiile oculare pentru că le oferă INSTANT o schimbare la nivelul ochilor și aceștia devin mai odihniți, mai relaxați și mai flexibili.

Mai mult, cu cât creștea starea de „BINE” a ochilor lor, observau că și acuitatea vizuală creștea iar câmpul vizual se mărea și acesta. Astfel, din cei peste 13 ani de experiență am creat un GHID cu 23 de exerciții oculare, simple și ușor de aplicat, pe care l-am denumit GEO. 

Flavius Țurcanu
Fondatorul www.EducatiaVederii.ro

Flavius-Adrian Turcanu

3 Motive pentru a-l avea pe GEO:

Motivul 1: Ochii tăi au nevoie de mai multă odihnă pe zi ce trece, pentru că doar așa putem contracara oboseala oculară.

Motivul 2: Flexibilitatea oculară este vitală pentru ca ochii să poată absorbi imaginile clare pe care le dorim cu toții. 


Motivul 3: Bucuria de a privi cu ochii ODIHNIȚI este de NEPREȚUIT!

Lipsa de acțiune NU este o scuză pentru starea ochilor tăi!

Ochii au nevoie de atenție, îngrijire și odihnă. Aceste lucruri le poți oferi ochilor tăi cu ajutorul exercițiilor oculare, pentru că doar așa te conectezi cu ochii tăi și doar așa le oferi atenție.Ce spun o parte dintre cei peste 1,000 de oameni care l-au primit pe GEO și au practicat aceste exerciții oculare?

Comandă ghidul GEO și vei primi:

  • GEO - Ghid cartonat și laminat 
  • 23 de exerciții oculare ilustrate și exemplificate
  • 23 de videouri explicative de aproximativ 7 minute fiecare
  • Semn de carte cu GEO
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri cu Flavius de 90 de minute
Preț STANDARD

97 lei

Preț OFERTĂ

67 LEI

*se livrează în 24 de ore lucrătoare

Pentru comandă poți suna și la numărul: 0787 803 390
și colega mea MARGARETA te va ajuta. (L-V 9-17)

Cele mai frecvente întrebări au răspunsul mai jos:

GEO este creat de echipa Educația Vederii

GEO vine fizic sau este pe suport CD/Online?

GEO este un GHID FIZIC - TIPARIT - cu 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate, iar cele 23 de videouri suplimentare, cu explicații detaliate la fiecare exercițiu, vor fi disponbile ONLINE în contul de MEMBRI de pe site-ul: EducatiaVederii.ro.

Cum am acces la explicațiile video ale exercițiilor?

În momentul când finalizezi comanda, pe siteul EducatiaVederii.ro se va face un cont aferent adresei tale de email, cu care ai făcut comanda și vei primi o parola cu care să te loghezi în contul de MEMBRI de pe EducatiaVederii.ro: https://educatiavederii.ro/membri

Accesul la videouri este pe viață sau limitat de timp?

Accesul la videouri este permanent, pe viață, atât timp cât există acces la internet.

Când am acces la videourile de la plasarea comenzii?

Dacă se face plata cu cardul - accesul este INSTANT la cele 23 de videouri, iar la ghidul GEO tipărit, in maxim 48 de ore lucrătoare.

Dacă se face plata prin transfer bancar - accesul este la confirmarea plății pentru cele 23 de videouri, iar la ghidul GEO tipărit, în maxim 48 de ore lucrătoare. Plata se confirmă cel mai rapid prin dovada plății trimisă pe adresa de email: suport(@)eduatiavederii.ro.

Dacă plata se face prin ramburs - ghidul GEO tipărit ajunge în maxim 48 de ore lucrătoare, iar accesul la cele 23 de videouri se face la confirmarea plății.

Cum pot face plata?

Plata se poate face cu cardul, prin transfer bancar și prin ramburs (la primirea coletului).

Când îl primesc pe GEO de la efectuarea comenzii ?

Ghidul GEO va fi trimis de noi în 24 de ore lucătoare, urmând ca în maxim 48 de ore să ajungă la destinația dvs.

Pentru comandă poți suna și la numărul: 0787 803 390
și colega mea MARGARETA te va ajuta. (L-V 9-17)

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare

Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!

©2010-2021 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.