ÎNVAȚĂ CUM SĂ EVIȚI CELE 10 GREȘELI PERICULOASE
CARE DETERIOREAZĂ GRAV VEDEREA

“Mulțumesc Flavius ție și echipei tale, cu ajutorul vostru fetița mea are o vedere mai relaxată și mult mai clară. Ședințele pe partea emoțională, exercițiile oculare și schimbarea alimentației sunt rezultatul progreselor pe care le avem de la o zi la alta din ce în ce mai bune!”

Mirela C. - Arad

Înscrie-te gratuit și vei învăța:

  • Cum să stopezi DEFINITIV creșterea dioptriilor
  • 2 exerciții oculare pentru îmbunătățirea vederii
  • 5 Obiceiuri simple pentru îmbunătățirea vederii tale
  • Cum să elimini instant oboseala din ochii tă

„A VEDEA înseamnă a PRIVI cu dragoste!”

Numele meu este Flavius Adrian Țurcanu.

Sunt o persoană care a decis să preia controlul asupra sănătății vederii sale și să văd clar oricând și la orice distanță aș privi.


În urma unui control de rutină mi s-a spus că am probleme cu vederea și că trebuie să port ochelari, urmând ca peste 1 an să renunț la ei. Dioptriile pe care le aveam atunci erau de -0.5 dioptrii la ochiul stâng și -0.75 dioptrii la ochiul drept.

Ulterior, după ce am purtat ochelari, dioptriile mele s-au dublat și triplat, ajungând la -1 dioptrie la ochiul stâng și -2,25 dioptrii la ochiul drept. 

Atunci a fost momentul când am decis că este timpul să iau sănătatea ochilor mei în propriile mâini. Așa că după un timp de 11 luni în care am studiat și testat pe ochii mei, am primit verdictul… 0 dioptrii la ochiul stâng și -0.25 la ochiul drept.

Peste

150

Prezentări ale seminarului

Peste

25 000

Participanți la seminar

Peste

23

De orașe din România

Peste

10

Ani de experiență

Centrul Integrativ Educația Vederii îți oferă:

ATELIERE PRACTICE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

ȘEDINȚE INDIVIDUALE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

PROGRAM PERSONALIZAT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

ABORDARE HOLISTICĂ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

Singurul centru din Român​​​​ia pentru recuperarea NAT​​​​URALĂ a vederii.

Produsele Noastre:

Seminarul de 2 ore

Bazele Vederii Sănătoase

Seminarul Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea

Aplicația

Asistentul Vederii

Evenimente:

Tabăra de Relaxare și Claritate a Vederii

Webinarii live De vorbă cu ochii tăi

Ultimele articole pe blog


Tehnica prezentată este logică, acționează pe cauză, nu ameliorează doar efectul, cum se întâmplă în medicina alopată în 75% dintre cazuri, vindecăm simptomul și omitem tratarea cauzei.

Gabriela Man

Medic nutriționist

“Am reușit să re-citesc clar și să scriu de la distanță normală, când sunt la birou sau la bancă. Mai mult, ochii sunt relaxați, odihniți și nu mai am dureri și înțepături la nivelul ochilor. Mulțumesc întregii echipe!”

Diana H

Cluj

"Vă mulțumesc pentru ajutorul prin care am scăzut 1 dioptrie la ambii ochi, și cel mai mult mă bucură că tensiunea oculara a scazut de la 30mm/Hg la 15mm/Hg, reducand între timp tratamentul medical"

Oltita B. 

Cluj

Descoperă Centrul Integrativ Educația Vederii

Flavius Adrian Țurcanu așteaptă să te cunoască

Programează o consultație 

Contactează-ne 

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare


Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!


©2010-2019 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.