WEBINAR GRATUIT

Webinar GRATUIT:
Cuvinte care influențează vederea

Învață cuvintele, semnificația și impactul lor asupra ochilor tăi și cum să folosești cuvintele corecte pentru o vedere sănătoasă.
În fiecare joi, LIVE!, începând cu 4 Martie 2021 , de la ora 20.00.

Fiecare întâlnire "CUVINTE CARE INFLUENȚEAZĂ VEDEREA", durează 90 de minute.
Sezonul 1 este format din 4 părți și va avea loc LIVE, in fiecare Joi, de la ora 20.00, în 4, 11, 18, 25 Martie.
Reluarea fiecărei întâlniri se poate vedea doar în weekendul curent. 

Despre Flavius-Adrian Țurcanu


Numele meu este Flavius Adrian Țurcanu.

Sunt o persoană care a decis să preia controlul asupra sănătății vederii sale și să văd clar oricând și la orice distanță aș privi.


În urma unui control de rutină mi s-a spus că am probleme cu vederea și că trebuie să port ochelari, urmând ca peste 1 an să renunț la ei. Dioptriile pe care le aveam atunci erau de -0.5 dioptrii la ochiul stâng și -0.75 dioptrii la ochiul drept.

Ulterior, după ce am purtat ochelari, dioptriile mele s-au dublat și triplat, ajungând la -1 dioptrie la ochiul stâng și -2,25 dioptrii la ochiul drept. 

Atunci a fost momentul când am decis că este timpul să iau sănătatea ochilor mei în propriile mâini. Așa că după un timp de 11 luni în care am studiat și testat pe ochii mei, am primit verdictul: 0 dioptrii la ochiul stâng și -0.25 la ochiul drept.

Acum vreau să îți împărtășesc din experiența mea și să trăiești următorul aspect: “Când tu te schimbi, modul în care vezi lumea se schimbă și atunci vederea ta se schimbă.”

Ce spun cei care au participat la

"Cuvinte care influențează vederea"

Înscrie-te la "Cuvinte care influențează vederea"

Dacă ai probleme cu înscrierea, trimite un e-mail la colega mea Adriana pe adresa: adriana@educatiavederii.ro.

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare


Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!


©2010-2020 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.