Termeni de Utilizare

CITEȘTE CU FOARTE MARE ATENȚIE:

ACEST SITE ESTE CREAT ȘI OPERAT DE EDUCAȚIA VEDERII (Asistentul Vederii SRL).
NE POȚI CONTACTA FOLOSIND FORMULARUL ACESTA.

EDUCATIAVEDERII.RO OFERĂ SFATURI ȘI INFORMAȚII CARE POT SĂ ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ VEDEREA. TOT CONȚINUTUL SITEULUI CÂT ȘI PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE NU TREBUIE SĂ FIE CONSIDERATE LEGALE SAU SFATURI PROFESIONALE. ACESTE INFORMAȚII ȘI SFATURI VOR FI FOLOSITE PE RESPONSABILITATEA CELUI CARE LE ACCESEAZĂ. TOATE INFORMAȚIILE DE PE SITE ȘI DIN PRODUSE PREZINTĂ MODUL CUM AUTORUL A REUȘIT SĂ ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ VEDEREA ȘI SĂ RENUNȚE LA OCHELARI.

FOLOSIND ACEST SITE, EȘTI DE ACORD ȘI AGREEZI URMĂTORII TERMENI ȘI CONDIȚII, ȘI LE-AI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ (NOI PUTEM SCHIMBA ACEȘTI TERMENI ORICÂND, LA LIBERA NOASTRĂ DISCREȚIE. DE ACEEA TE RUGAM SĂ REVIZITEZI ACEȘTI TERMENI ORICÂT DE DES POȚI):

1. TU EȘTI DE ACORD CĂ NU VEI FOLOSI ACEST SITE ÎN SCOP ILEGAL.

2. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECRETE COMERCIALE: AI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ ȘI AGREEZI FAPTUL CĂ CONȚINUTUL ȘI MATERIALELE AFLATE PE SITE, APARȚIN EV. FOLOSIREA CONȚINUTULUI ACESTUI SITE SAU A MATERIALELOR FĂRĂ PERMISIA SCRISA A EDUCAȚIA VEDERII ESTE INTERZISĂ. AȘADAR EȘTI DE ACORD ȘI AGREEZI FAPTUL CĂ NU VEI CREA DERIVATE FOLOSIND ACEST SITE SAU PRODUSELE OFERITE DE ACEST SITE.

3. DISCLAIMER: EDUCAȚIA VEDERII (Magic Marketing SRL) NU OFERĂ NICI O GARANȚIE DE NICI UN FEL LEGAT DE INFORMAȚIILE SAU MATERIALELE AFLATE PE SITE. DE ASEMENEA NU GARANTEAZĂ CĂ MATERIALELE NU VOR CONȚINE ERORI SAU VOR FI EXACTE. MAI MULT, EDUCAȚIA VEDERII NU GARANTEAZĂ CĂ VEI RENUNȚA LA OCHELARI ÎN 30 DE ZILE, DEOARECE MODUL DE APLICARE A INFORMAȚIILOR CADE ÎN SARCINA UTILIZATORULUI, ȘI REZULTATELE VARIAZĂ DE LA PERSOANĂ LA PERSOANĂ. EDUCAȚIA VEDERII (Asistentul Vederii SRL) NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE CONȚINUT PE CARE ÎL GĂSEȘTI PE SITEURILE CARE TRIMIT SAU PRIMESC UN LINK CĂTRE EDUCAȚIA VEDERII.

4. TU ÎNȚELEGI ȘI AGREEZI CĂ INTRODUCÂND NUMELE ȘI ADRESA TA DE EMAIL TE VEI ABONA LA NEWS-LETTER CU INFORMAȚII GRATUITE CARE POT AJUTA LA ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII. NEWSLETTERELE SUNT UN SERVICIU GRATUIT OFERIT DE CĂTRE EDUCAȚIA VEDERII, ȘI ACHIZIȚIONAREA UNUI PRODUS NU ESTE NECESARĂ.

DACĂ DIN MOTIVE TEHNICE, ABONAȚII AU PROBLEME ATUNCI CÂND DORESC SĂ SE DEZABONEZE, NE POȚI CONTACTA AICI. PRIN INTRAREA PE SITEUL EDUCATIAVEDRII.RO AGREEZI CĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ TE ABONEZI LA NEWSLETER, ȘI CĂ NU VEI FACE NICI O ACȚIUNE ÎMPOTRIVA EDUCATIAVEDERII.RO.

AGREEZI DE ASEMENEA CA NU VEI FACE NICI O ACȚIUNE ÎMPOTRIVA EDUCATIAVEDERII.RO ÎN CAZ DE NEPLĂCERI ÎN MOMENTUL CÂND SE ÎNTÂMPLĂ SĂ NU TE POȚI DEZABONA, DEOARECE ACESTEA NU ÎȚI PROVOACĂ PROBLEME FINANCIARE, EMOȚIONALE SAU DE SĂNĂTATE. AGREEZI FAPTUL CĂ INTRODUCÂND NUMELE ȘI ADRESA TA DE EMAIL EȘTI DE ACORD CU ABONAREA LA NEWSLETTER. ÎN MOMENTUL ÎN CARE NU MAI DOREȘTI SĂ PRIMEȘTI NEWSLETTERUL NOSTRU, PUR ȘI SIMPLU APASĂ UN CLICK PE LINKUL DE DEZABONARE CARE SE GĂSEȘTE ÎN FIECARE NEWSLETTER.

5. INFORMAȚII DESPRE MĂRTURIILE CLIENȚILOR: TOATE MĂRTURIILE SUNT ADEVĂRATE, ȘI REFLECTĂ OPINIA ȘI EXPERIENȚA UTILIZATORILOR CARE AU LUAT CONTACT CU PRODUSELE ‘EDUCAȚIA VEDERII’, ȘI SUNT TRANSMISE VOLUNTAR CĂTRE EDUCAȚIA VEDERII DE CĂTRE CLIENȚI. DACĂ DOREȘTI ȘI TU SĂ TRIMIȚI O MĂRTURIE CĂTRE EDUCAȚIA VEDERII, ATUNCI AGREEZI CĂ ACEASTA DEVINE PROPRIETATE EXCLUSIVĂ A EDUCAȚIA VEDERII. CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ AVEM DREPTUL DE A REPRODUCE, EDITA ȘI PUBLICA ACEA MĂRTURIE, CARE VA INCLUDE NUMELE TĂU SAU INIȚIALELE, ORAȘUL, PROFESIA SAU/ȘI VÂRSTA. SE POATE PRIMI UN PRODUS CADOU DE CĂTRE CEI CARE TRIMIT O MĂRTURIE.

6. TERMENI DE RETURNARE A PRODUSELOR

  • DACĂ APLICI TOATE SFATURILE ȘI EFECTUEZI EXERCIȚIILE OCULARE DE MINIM 2 ORI PE ZI ȘI NU ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI VEDEREA VOM FI BUCUROȘI SĂ ACCEPTĂM RETURNAREA BANILOR PENTRU CARTEA  ‘RENUNȚĂ LA OCHELARI’ ÎN TERMEN DE 30 DE ZILE DE LA ACHIZIȚIONARE. ATÂT TIMP CÂT NU EȘTI MULȚUMIT DE APLICAȚIA PE CALCULATOR PENTRU PROTECȚIA ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII POT FI RETURNATE ÎN MAXIM 30 DE ZILE DE LA DATA ACHIZIȚIEI. ÎN MOMENTUL RETURNĂRII, LICENȚA DE ACTIVARE VA FI DEZACTIVATĂ.
  • DACĂ AI ALT MOTIV PENTRU CARE VREI SĂ RETURNEZI CARTEA, TERMENUL DE RETURNARE ESTE DE 14 ZILE, ÎNSĂ NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA RETURNAREA PRODUSULUI ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII:

> DACĂ PRODUSUL RETURNAT NU ARE TOATE ACCESORIILE PRIMITE ÎN PACHET

> DACĂ PRODUSUL NU ESTE ÎN ACEEAȘI STARE ÎN CARE A FOST TRIMIS CLIENTULUI, ÎN AMBALAJUL ORIGINAL

> DACĂ PRODUSUL NU SE RETURNEAZĂ ÎMPREUNĂ CU TOATE DOCUMENTELE CARE L-AU ÎNSOȚIT (FACTURA, BON FISCAL)

> DACĂ PRODUSUL RETURNAT ESTE DETERIORAT (CARTEA NU TREBUIE SĂ AIBĂ COLTURILE ÎNDOITE, COTORUL DETERIORAT, PETE PE COPERTA SAU PE PAGINI)

  • TERMENI DE RETURNARE A BANILOR

> CLIENTUL PRIMEȘTE BANII AFERENȚI PRODUSELOR RETURNATE ÎN TERMEN DE 30 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA LA CARE PRIMIM PRODUSELE RETURNATE DE CLIENT.

> COSTUL DE TRANSPORT, ATÂT DE LIVRARE CÂT ȘI DE RETUR, SUNT SUPORTATE DE CLIENT.

> DUPĂ VALIDAREA RETURULUI, CLIENTUL POATE PRIMI, LA ALEGERE, ÎN SCHIMBUL PRODUSELOR RETURNATE, ALTE PRODUSE SAU SERVICII DE CARE DISPUNE EDUCAȚIA VEDERII.

> PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI TREBUIE SĂ NOTIFICAȚI ÎN SCRIS ACEST LUCRU LA ADRESA DE EMAIL suport@educatiavederii.ro. NUMAI CERERILE SCRISE SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE.

  • POLITICA DE RETUR EDUCAȚIA VEDERII SE BAZEAZĂ PE O RELAȚIE DE BUNĂ CREDINȚĂ ȘI COMPORTAMENT ECHITABIL. AVEM ÎNCREDERE CĂ VEI RESPECTA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI NU VEI FOLOSI SAU ÎNSTRĂINA PRODUSELE ÎNAINTE DE A LE RETURNA. LA RÂNDUL NOSTRU, TE ASIGURĂM CĂ VOM ȚINE CONT DE PARTICULARITATEA FIECĂRUI PRODUS RETURNAT ȘI ÎȚI VOM OFERI CELE MAI BUNE SERVICII DE FIECARE DATĂ.

7. ACEST WEB-SITE NU ESTE DESTINAT PENTRU A FI VIZUALIZAT DE CĂTRE MINORII SAU PERSONALELE SUB VÂRSTA DE 18 ANI.
ACCESÂND ACEST SITE, EȘTI DE ACORD ȘI CONFIRMI FAPTUL CĂ AI O VÂRSTĂ DE PESTE 18 ANI.