Despre Flavius Țurcanu

Salut, sunt Flavius Adrian Țurcanu.

Vreau să îți vorbesc în câteva cuvinte despre mine și să îți răspund la întrebarea: „Cine este Flavius Adrian Țurcanu?”

Sunt o persoană obișnuită, care am decis să reiau controlul asupra sănătății vederii mele, să văd clar oricând și la orice distanță aș privi.

Nu te voi plictisi cu o grămadă de detalii, însă a fost un moment în viața mea când nu recunoșteam lumea pe stradă. Asta se întâmpla când eram spre finalul facultății și atunci am și început să port ochelari.

În urma unui control de rutină mi s-a spus că am probleme cu vederea și că trebuie să port ochelari, urmând ca peste 1 an să renunț la ei.

Dioptriile pe care le aveam erau de -0.75 dioptrii la ochiul drept și -0.5 dioptrii la ochiul stâng.

În partea stângă sunt eu purtând ochelarii. În partea dreaptă, după 10 ani, când văd clar cu ochii mei.

Eu am crezut că voi renunța la ei și că îmi voi recupera vederea – însă în mai puțin de 1 an, vederea mea s-a deteriorat și mai mult.

Mai exact, de la -0.5 dioptrii la -1 dioptrie la ochiul stâng și de la -0.75 dioptrii la ochiul drept, la -2.25 dioptrii.

 

Acest lucru mi s-a comunicat la următorul consult oftalmologic pe care l-am efectuat în mai puțin de 1 an de zile. Mai exact, în 11 luni vederea mea s-a deteriorat atât de mult încât dioptriile s-au dublat la ochiul stâng și s-au triplat la ochiul drept.

Acest lucru m-a frustrat sau, mai bine zis, m-a înfuriat și revoltat.

Aparent întâmplător, a doua zi m-am întâlnit cu un prieten, care era student la medicină la acea vreme, și mi-a spus că a auzit că se poate îmbunătăți natural vederea, însă este nevoie de perseverență și răbdare și să mă interesez de exerciții oculare.

Am fost sceptic la început, mai ales că gândeam astfel: „atât timp cât am văzut clar, nu am făcut exerciții. Cum m-ar putea ajuta exercițiile să văd clar?”

Apoi mi-am zis „Bine. Hăi să vedem dacă este asta o soluție.”

Am început să citesc o carte în limba engleză, cumpărată prin Internet și, cu toate că am aplicat foarte rar exercițiile din carte, au apărut mici rezultate. Apoi am fost la un curs despre îmbunătățirea vederii și mi-am promis că o să aplic acele sfaturi pentru a renunța la ochelari …”oricât timp ar lua!”

Ei bine, nu a fost deloc ușor. Chiar dacă am renunțat la a purta ochelarii la calculator și în multe momente din zi timp de 26 de zile, aplicând sfaturile din cartea comandată și de la cursul urmat – nu eram pe deplin mulțumit.

Mai exact, am ajuns în 26 de zile să am aproximativ -1 dioptrie la ochiul drept de la -2.25 și aproximativ -0.25 dioptrii la ochiul stâng de la -1.

Toate aceste valori optice au reieșit folosind un calcul matematic simplu învățat de toți la ora de fizică, dioptria  = 1 / distanța focală; măsurătorile le făceam zi de zi, măsurând distanța la care vedeam clar un scris în mărime de 12px.

După cum ziceam, nu eram pe deplin mulțumit de rezultatele avute și nu a fost ușor „să descopăr” cum se vindecă complet și natural vederea.

Mă deranja gândul că trebuie să fac mereu exerciții oculare pentru a menține o vedere bună, mai ales că înainte de a mi se încețoșa vederea, vedeam foarte clar și nu efectuasem exerciții oculare.

Așa că am petrecut următorii ani citind o grămadă de cărți, ascultând cărți audio și am participat la multe seminarii despre sănătate pentru a învăța cum să-mi vindec în totalitate vederea.

Când am fost la următorul consult oftalmologic…

După 6 luni din momentul când am renunțat definitiv la ochelari, am continuat să fac mai rar exercițiile oculare, să aplic o serie de obiceiuri sănătoase pentru vedere și începusem să mănânc mai sănătos.

De asemenea, după ce am început să învăț cum să gestionez starea mea interioară, gândurile și emoțiile care îmi influențau și ele vederea, am decis să mă duc să văd ce îmi spune și un doctor oftalmolog despre situația vederii.

Am făcut acest pas și pentru că multe persoane mă întrebau dacă am o dovadă că dioptriile mele au scăzut.

Imediat după ce îmi testează vederea îmi dă verdictul: 0 (zero) dioptrii la ochiul stâng și -0.25 la ochiul drept, cum poți să vezi în poza de mai jos.

Cu cât am studiat și am învățat mai mult, cu atât am conștientizat mai mult că vederea nu se poate vindeca doar cu exerciții oculare.

După cum îți povesteam, am petrecut ani în care am testat și am cheltuit o grămadă de bani pe diferite metode de îmbunătățire a vederii, iar acum pot să spun că am o vedere sănătoasă și clară. Iar dacă simt cumva că vederea mea dă semne de oboseală sau încețoșare, știu exact cum să acționez pentru a o relaxa și odihni.

Să scurtez povestea, am învățat care sunt cauzele care generează problemele de vedere de la oamenii care au studiat ani de zile sănătatea umană prin alte metode decât cele moderne.

Adevărata realizare a venit când am început să înțeleg și să conștientizez rolul gândurilor și emoțiilor asupra sănătății vederii mele.

Între timp însă, mi-am dat seama că sunt o serie de principii sănătoase care mențin vederea bună și clară și altele care o deteriorează.

O dată ce am învățat toate aceste principii, am putut să îmi vindec și alte probleme de sănătate, nu doar cele de ochi.

Acum vreau să te învăț tot ce știu și să te scutesc de pierderea de timp și bani și de a experimenta stări emoționale neplăcute, care pot apărea din cauză că nu obții rezultatele dorite în timpul dorit.

Așa că iți dau un sfat, ai grijă ce gândești și ce îți dorești, ai grijă la ce vrei să vezi sau să NU vezi – că se va întâmpla!

Un alt aspect pe care l-am învățat despre îmbunătățirea și vindecarea vederii este că aceste principii de vindecare a vederii se aplică atât în vindecarea celorlalte boli oculare cât și asupra relațiilor interumane.

 

Coach și echipa de la CENTRU

Am ales să mă specilizez pe COACHING, NLP și cognitiv comportamental pentru a-i ajuta pe cei care vor sa facă o curățare mental/emoțională profundă.
Apoi am urmat un master în științele nutriției în cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Cum alături de mine au venit alți speciliști, am deschis un CENTRU de recuperare a vederii în mod NATURAL, CENTRUL INTEGRATIV Educația Vederii cu sediul în Cluj-Napoca.

 

De ce ai crede că te-aș putea ajuta?

Ceea ce îți spun, atât pe site, cât și prin produsele create, nu mă aștept să crezi și nici nu recomand asta.

Ce îți recomand însă, este să parcurgi și să procesezi critic informațiile. Astfel ai să vezi cât de aproape ai fost mereu de a-ți vindeca vederea, însă nu erai conștient de aceste aspecte.

Poți să le încerci pe toate fără nici un risc.

De ce spun acest lucru? Pentru că toate produsele create au o garanție de satisfacție de 100%. Dacă nu simți că vederea ta se îmbunătățește, primești toți banii înapoi fără nici o întrebare.

E adevărat, vei plăti pentru ele doar dacă simți că te ajută să îți îmbunătățești vederea, altfel – primești toți banii înapoi. Tot ce ai de pierdut este vederea încețoșată și perechea de ochelari sau de lentile de contact pe care le porți.

Vei afla din programele create de mine că nu sunt interesat de soluțiile rapide și de moment, care te ajută doar pe termen scurt. Îmi plac soluțiile care rezolvă cu adevărat cauza problemei de vedere și, mai mult, sunt adevărate, indiferent de context.

Doar așa poți obține rezultate serioase.

După ce ai să testezi aceste principii și ai să vezi că funcționează, poți să crezi în mine.Poți să începi de exemplu să citești articolele de pe site.

Sunt o persoană obișnuită, cu bune și rele, care acum câțiva ani a fost într-o situație similară cu a ta, când credeam că vederea mea o să fie dependentă de ochelari.

Acum sunt încrezător și știu că produsele create de mine sunt utile și sunt sigur că ai să înveți o mulțime de principii și tehnici care te vor ajuta să îți îmbunătățești vederea și chiar viața.

Îți doresc succes în drumul spre restaurarea vederii clare,
Flavius Adrian Țurcanu