Participă gratuit la seminarele online:

4 Webinarii săptămânale cu o durată de 90 de minute.
Află detaliile webinariilor de aici.

7 Webinarii săptămânale cu o durată de 90 de minute.
Află detaliile webinariilor de aici.


Oferă ochilor tăi o tabără de relaxare:

Tabără practică și intesivă de 5 zile.
Află când și unde are loc următoare tabără de aici.

Despre Flavius Adrian Țurcanu

Salut, sunt Flavius.

Probabil că te întrebi cine este Flavius Țurcanu și cum ar putea el să mă ajute să-mi îmbunătățesc vederea? Sunt o persoană obișnuită care am decis să fiu responsabil și să preiau controlul asupra sănătății vederii mele, să văd clar oricând și la orice distanță aș privi.


Ani de zile am testat și cheltuit bani, dar și o grămadă de timp pe diferite metode. Acum pot să spun că am o vedere sănătoasă și clară, fără să mai am nevoie de ochelari. Dacă simt că vederea mea dă semne de oboseală știu cum să acționez instant pentru a trata cauza care a generat-o.


Acum vreau să te învăț tot ce știu și să te scutesc de pierdere de timp, bani și de a experimenta stări emoționale neplăcute care apar din cauză că nu obții rezultatele dorite. Pe această pagină vei găsi o listă cu toate programele care te vor ajuta să înveți pașii exacți pentru a-ți îmbunătăți natural vederea.

Poți să le încerci pe toate fără nici un risc. În plus, vei plăti pentru ele doar dacă simți că te ajută să îți îmbunătățești vederea, altfel - primești toți banii înapoi.

Tot ce ai de pierdut este vederea încețoșată și perechea de ochelari sau de lentile de contact pe care le porți.

Așadar, ce mai aștepți?