Flavius Țurcanu și Echipa EDUCAȚIA VEDERII îți prezintă un PROGRAM UNIC în ROMÂNIA

Recuperează-ți NATURAL vederea!

Cu PROGRAMUL de Terapie Kineto Oculară, METODĂ

 GHIDATĂ DE RECUPERARE A VEDERII CLARE  

Programul este pentru tine dacă ai următoarele vicii de refracție: miopie, hipermetropieprezbitism,  și astigmatism. De asemenea, programul este de ajutor și celor cu glaucom, strabism, cataractă, oboseală oculară cronică, ochi uscați și oboseală oculară după lucrul la calculator.

Următoarea ediție va începe pe:
8 Noiembrie 2023

  2  6
Zile
:
 
  0  9
Ore
:
 
  3  2
Minute
:
 
  4  9
Secunde

Scrie-ne pe WhatsApp pentru disponibilitatea locurilor.

 

Momentan nu suntem la birou. Dar poți să ne lași un mesaj pe WhatsApp dacă vrei să te asiguri ca acest program e potrivit pentru tine.

Program de lucru: Luni - Vineri 9-17

Învață să-ți folosești din nou ochii la capacitate maximă din confortul casei tale!


Vezi mai clar cu proprii tăi ochi și ÎNVINGE dependența de ochelari. Ușor. Ghidat. În cel mai scurt timp. On-line.

Beneficiază de îndrumare pe drumul recuperării vederii clare de la specialiști care au ajutat peste 100,000 de oameni să-și îmbunătățească NATURAL vederea.

Te îngrijorează gândul că vederea ta se deteriorează pe zi ce trece?

Poate porți ochelari și ai observat că ți-e din ce în ce mai greu să citești chiar prin aceștia și ai început să depărtezi brațul pentru a vedea clar de aproape?

Sau ești în situația în care nu mai reuștești să distingi fețele cunoscuților pe stradă? În oricare situație ești vederea ta se poate recupera în mod NATURAL!

Vrei să învingi dependența de ochelari?

Ai descoperit și tu că ochelarii nu te ajută să-ți vindeci ochii? Ochelarii NU corectează vederea !

Ochelarii DOAR compensează vederea! Sunt doar o proteză, o cârjă optică, care te
ajută să vezi mai bine doar atunci când îi porți.

Poate ți s-a spus și ție că dacă nu porți în permanență ochelarii o să-ți crească dioptriile și vei vedea din ce în ce mai rău. Dar surpriză, dioptriile cresc, poate mai repede atunci când porți constant ochelari.

Ochelarii NU vindecă ochii. Ochelarii doar corectează viciul de refracție, până când nu o mai pot face și vederea se încețoșează din nou.

Când dioptriile cresc, perechea ta de ochelari nu mai face față la a compensa incapacitatea ochilor tăi de a vedea cum au văzut până în acel moment. Și atunci urmează o nouă pereche de ochelari cu dioptrii mai mario nouă speranță de îmbunătățire a vederii, o nouă dezamăgire.

Poți să-ți recapeți vederea clară! Natural! Ușor! Ghidat! În scurt timp! Din confortul casei tale, fără cozi la cabinetul medical și cheltuieli de deplasare!

Învinge dependența de ochelari și
 Fii UNIC ! Lucrează cu ochii tăi!

Următoarea ediție va începe pe:
8 Noiembrie 2023

  2  6
Zile
:
 
  1  2
Ore
:
 
  3  8
Minute
:
 
  3  6
Secunde

Scrie-ne pe WhatsApp pentru disponibilitatea locurilor.

 

Ia-ți antrenori personali pentru ochii tăi!


Recuperează-ți vederea clară sub îndrumarea specialiștilor EDUCAȚIA VEDERII:

Flavius Țurcanu – singurul Coach și Optometrist din România, Fondatorul Educația Vederii

Claudiu Rus - kinetoterapeut specializat  în recuperarea vederii prin exerciții oculare

Din confortul casei tale...

 indiferent în ce colț al lumii locuiești... 

Ședințele se desfășoară exclusiv on-line.

Poate ai auzit că există exerciții pe care le poți face pentru îmbunătățirea vederii.

Poate ai și încercat câteva dintre ele, dar n-ai reușit să respecți  programul zilnic.

Sau poate practici deja constant exercițiile și simți că te-ai blocat, că nu poți trece la nivelul următor fără ajutorul unui specialist.

Indiferent în ce situație te afli,  acest program este potrivit pentru tine și te va ajuta să obții:

 • Disciplină
 • Motivație
 • Încredere
  • Relaxare
  • Odihnă
  • Claritate

  Iată ce spun cei care

  au participat deja la program:

  Adela Balosin (după 2  săptămâni în program)

  După o săptămână jumate am reușit să fac toate exercițiile ( de pana acum :) cum trebuie, simt ochii mult mai flexibili și cel mai important pentru mine,  am reușit să citesc la distanță mai bine, fără efortul pe care îl depuneam până acum (pe lângă ochelarii de citit, mi se recomandaseră și de distanță, dar nu i-am purtat niciodată).

  Am 14 zile de când nu am gustat zahăr deloc ( doar fructe și miere), și carne deloc. Mișcare fac aproape zilnic peste 10 mii de pași.  Ce senzatie minunata sa imi simt ochii usori, sa se miste in voie, fara piedici, fara sa simt mereu 'ceva' in ochi!! Sper sa va simtiti toti la fel de bine ca mine!!  Mă simt mult mai bine și fizic și psihic. Simt că o să reușesc să îmi îmbunătățesc vederea!


  Constanța Dulciata- (după 3 luni în program)

  După ce am avut ședința 1:1 cu Claudiu, pentru care îi sunt foarte recunoscătoare, încă o dată, s-a ‘deschis’ ceva la mine în corp/cap și-n suflet. Rezultatul este uimitor, răspunsuri am primit, iar ochii îmi devin din ce în ce mai relaxați, mai clari, îmi vine să spun mai veseli.

  La începutul programului mobilitatea era de 6, acum este de 9. Cu claritatea eram la 5, acum sunt la 8. Din calculul nostru a reieșit, o dioptrie vindecată -spre 2 , pentru ca dimineața văd la calculator fără ochelari, înainte nu puteam face asta.

  Într-adevăr simt procesul vindecării, îmi este mult mai bine, iar după exerciții este superb, totul devine mai clar; însă mai este puțin până ca vindecarea totală să se instaleze.

  Mulțumesc pentru ca am avut ocazia să lucrez și acest nivel de exerciții - avansate-vindecătoare.

  Înscrie-te acum în programul de Terapie Kineto Oculară și obține rapid rezultatul dorit sub îndrumarea singurului kinetoterapeut specializat în exerciții oculare Claudiu Rus și a lui Flavius Țurcanu în calitate de singurul coach și optometrist din România.

  După cum știi, performanțele adevărate se obțin cu ajutorul unui antrenor. Singuri, rar avem hotărârea, determinarea și perseverența să mergem până la capăt pe drumul recuperării vederii clare.

  Recuperează-ți vederea alături de Flavius și Claudiu !

  •  Beneficiezi de o metoda concreta, testată, cu rezultate demonstrate în timp, pentru îmbunătățirea vederii tale;
  •  Antrenori personali bine pregătiți și o echipă dedicată care te va susține pe tot acest drum;
  •  Un ritm susținut și eficient pentru accelerarea rezultatelor maxime;
  •  Grupe de lucru restrânse , să poți beneficia de toată atenția de care ai nevoie;
  •  Lucrezi pe problemele și nevoile tale specifice.

  ATENȚIE ! Locurile sunt limitate !

  Locuri LIMITATE!

  Înscrie-te și recuperează-ți NATURAL vederea!

  Program dedicat persoanelor cu vicii de refracție, îndeosebi miopie, hipermetropie, astigmatism, prezbitism.

  Terapia este de ajutor și celor cu glaucom, strabism, cataractă, oboseală oculară cronică, ochi uscați și oboseală oculară după lucrul la calculator.

  Iată ce spun alte persoane care au participat deja în grupul de PRACTICĂ a Exercițiilor Oculare:

  Exercițiile Oculare sunt o necesitate atunci când vrei să-ți recuperezi LIBERTATEA VIZUALĂ și de a avea o vedere relaxată și clar. Iată rezultatele obținute de oameni ca tine:

  Cristina E -

  (după 3 luni în program)

  "După prima lună de practică a exercițiilor oculare am început să simt că ochii sunt mai flexibili și mai ușori. Dimineața văd mai clar, și văd praful de pe jos din casă :))"

  Angela Vasluianu - 
  (după 3 luni în program)

  ”Am intrat în acest program din dorința de a lucra cu o persoană care să raspunda specific nevoilor ochilor mei. Mi se pare mult mai eficient ca timp și rezultat să lucrez direct cu un terapeut. Acest program mi-a structurat și mi-a clarificat exercițiile, mi-a creat o rutină de lucru pentru ochi și mi-a arătat unde am de lucrat și cum. 

  Am conștientizat că vederea poate redeveni clară și că este influențată de mulți alți factori decât cei standardizati de oftalmologie.”

  Cristina Preda

   (după 3 luni în program)

  Parcurgerea programului m-a ajutat să accelerez procesul de vindecare. Acest program mi-a adus încredere, susținere, informații detaliate specifice pentru nevoile ochilor mei. Viața mea s-a schimbat într-un sens frumos, sunt mai atentă la starea ochilor, am creat un ritual al exercițiilor oculare, sunt mai perseverentă și văd mai clar!”

  Momentan nu suntem la birou. Dar poți să ne lași un mesaj pe WhatsApp dacă vrei să te asiguri ca acest program e potrivit pentru tine.

  Program de lucru: Luni - Vineri 9-17

  Următoarea ediție va începe pe:
  8 Noiembrie 2023

    2  6
  Zile
  :
   
    1  3
  Ore
  :
   
    3  2
  Minute
  :
   
    1  8
  Secunde

  Scrie-ne pe WhatsApp pentru disponibilitatea locurilor.

   

  Iată cum vei fi susținut în programul de 

  Terapie Kineto Oculară:

  Fiecare întâlnire va fi UNICĂ. Vei învăța câte un nou exercițiu ocular și te vei bucura împreună cu colegii tăi pentru fiecare reușită.

  Când fiecare va împărtăși progresele, când fiecare va constata că vede mai bine, când tu vei observa că vezi mai bine... vei fi fericit că ai ales calea bună a LIBERTĂȚII VIZUALE. ?

  Beneficiezi de întâlnirile săptămânale de PRACTICĂ comună a exerciilor oculare, și ai acces la grupul de suport prin Whastapp.

  Pe grup primești IMEDIAT răspunsul și susținerea a cel puțin unui specialist din echipa Educația Vederii pentru a face pași siguri și corecți pentru recuperarea vederii tale relaxate și clare.

  1

  Luna 1: Împrietenirea ochilor tăi cu exercțiile oculare

  -  4 ședințe de practica a exercițiilor oculare sub atentă supraveghere a antrenorului tău personal de kinetoterapie oculară Claudiu Rus 

  -  1 sesiune de Întrebări și Răspunsuri cu Kinetoterapeut Claudiu Rus
  -  1 sesiune de grup cu Flavius Turcanu pentru un mindset puternic care să te susțină în acest proces

  2

  Luna 2: Luna exercițiilor pentru flexibilitatea oculară

  -  4 ședințe de practică a exercițiilor oculare sub atenta supraveghere a antrenorului tău personal de kinetoterapie oculară Claudiu Rus

  -  1 sesiune de Întrebări și Răspunsuri – Kinetoterapeut Claudiu Rus

  - 1 sesiune de grup cu Flavius Turcanu pentru un mindset puternic care să te susțină în acest proces

  3

  Luna 3:  Luna exercițiilor pentru focalizare oculară

  -  4 ședințe de practica a exercițiilor oculare sub atenta supraveghere a antrenorului tău personal de kinetoterapie oculară Claudiu Rus

  -  1 sesiune de Întrebări și Răspunsuri – Kinetoterapeut Claudiu Rus 

  -  1 sesiune de grup cu Flavius Turcanu pentru un mindset puternic care să te susțină în acest proces

  4

  Luna 4: Luna de ajustări și recomandări de continuare

  - 1 sesiune de Întrebări și Răspunsuri – Kinetoterapeut Claudiu Rus 

  - 1 întâlnire 1:1, individuală cu Kinetoterapeut Claudiu Rus, pentru ajustări în funcție de nevoilor tale specifice

  - 1 sesiune de grup cu Flavius Turcanu pentru un mindset puternic care să te susțină în acest proces

  Bonus

  Am pregătit 3 BONUSURI pentru tine ;-)

  Pentru că știm cât de important este să ai oricând acces la suținerea noastră, pentru a nu te poticni în călătoria de recuperare a vederii tale - îți pregătim o serie de bonusuri valoroase cu care vei simți că procesul de redobândire a vederii tale - este unul în care pășești pe PUF ! Iată ce ți-am pregătit:

  Bonus #1
  Acces la înregistrarări

  Pentru că repetiția este mama învățăturii, știm că îți va fi de mare ajutor să vezi și să revezi oricare dintre sesiunle care au loc ÎN DIRECT.

  Așadar, acest BONUS îți oferă acces la ÎNREGISTRAREA fiecărei întâlniri care are loc.

  Fiecare întâlnire va fi disponibilă înregistrarea în 24 de ore de la finalizarea ei!


  Astfel, poți să reiei fiecare zi de practică, să o vezi de câte ai nevoie, timp de 4 luni de zile.

  Bonus 2
  Grup dedicat de WhatsApp

  Suținerea noastră este permanentă, așa că oricând vei avea o întrebare, o nedumerire - vei scrie pe grupul de suport  și Flavius sau Claudiu îți va răspunde.


  Astfel vei fi susținut mereu, și vei avea alături de tine oameni minunați, care vor fi cel puțin la fel de motivați ca tine pentru a-și recupera vederea.!


  Așadar, acest bonus te va ajuta să faci pași siguri pentru a recupera vederea ta, cu motivație, CLARITATE și entuziasm..

  Bonus 3
  BONUS Surpriză

  Avem o surpriză specială pentru tine!


  Îți oferim un bonus care te va ajuta să îți îmbunătățești sănătatea ochilor și să obții libertatea vizuală, astfel încât să poți vedea clar fără a mai depinde de ochelari.


  În plus, obiectivul nostru este de a crea un muzeu al ochelarilor pentru cei care au reușit să învingă dependența de ochelari.

  Fă cunoștință cu antrenorii tăi personali:

  Flavius Adrian Țurcanu

  Singurul Coach și Optometrist din România

  Este optometrist, coach cu specializare în recuperarea NATURALĂ a vederii, are master în Științele Nutriției și Inginer în calculatoare.


  Este fost purtător de ochelari.


  Are peste 12 ani de experiență în a îmbunătăți vederea în mod natural. Flavius este fondatorul CENTRULUI INTEGRATIV Educația Vederii din Cluj-Napoca.


  A început pionieratul în România susținând seminarul "Îmbunătățește-ți astăzi NATURAL vederea" în fața a peste 25.000 de persoane, în peste 23 orașe, seminar susținut de peste 150 de ori.


  A susținut peste 2000 de ședințe de coaching individuale pentru identificarea și tratarea emoțiilor care influențează vederea.


  Rolul lui este acela de a-i ajuta pe oameni să implementeze OBICEIURI sănătoase pentru recăpătarea vederii relaxate și clare prin schimbarea tiparelor mentale și emoționale.


  A lucrat și lucrează continuu cu persoane de toate vârstele, de la 8 la 88 de ani. Rezultatele obținute i-au demonstrat că vederea poate fi recuperată indiferent de cifrele din buletin.


  Misiunea sa este sa ajute 1,000,000 de oameni să-și recupereze vederea. Până acum peste 100,000 de oameni au beneficiat, cu rezultate spectaculoase, de ajutorul și suportul său pe drumul recuperării vederii.

  Claudiu RUS

  Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” specialitatea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală și a Masterului în cadrul aceleași facultăți.

   

  În ultimii doi ani și-a dedicat efortul Kinetoterapiei oculare.

  A început studiind dovezi, studii din afara țării privind rezultatele kinetoterapiei în recuperarea vederii, iar rezultatele obținute în practica curentă îi confirma zi de zi alegerea făcută.


  Crede că rezultatele mari se obțin cu răbdare perseverență și consecvență aplicând sfaturile sale și în afara orelor ghidate de practică.


  De asemenea consideră că fiecare om este diferit și rețeta exercițiilor oculare nu este aceeași pentru fiecare persoană. Fiecare din noi suntem unici și diferiți iar soluțiile pentru fiecare sunt unice și diferite.


  Îmbunătățirea vederii  nu se întâmplă peste noapte, dar cu răbdare,  conștiinciozitate, perseverență și muncă, rezultatele vor fi spectaculoase.

  Vederea ta va străluci - pe măsura implicării tale,

  Echipa Educația Vederii

  Ana Bulanga (după 3 luni în program)

  ”Am ales să parcurg acest program pentru că vreau să scap de ochelari. În aceste 3 luni m-am simțit antrenată, angajată și motivată în scopul pe care mi l-am propus. S-au schimbat muuulte lucruri în viata mea…Un alt mod de a vedea, o altă percepție a ochilor mei, starea lor, prezența detaliilor.. Și bineînțeles o vedere mai clară!


  Cel mai mare beneficiu este îmbunătățirea vederii și încrederea că voi reuși să parcurg și cealaltă jumătate a drumului. Am făcut asta pt. mine, pt. sufletul meu. Dar "trambulina" ați fost voi, Flavius, Claudiu.”

  Tudor(după 2 săptămâni luni în program)

  ”Am primit confirmarea că se poate produce vindecare prin forțe proprii, cu un pic de ajutor/ghidaj. 

  Îmi este suficient de clar că sunt pe drumul cel bun. Sunt mult mai energic, simțitor mai puțin obosit, mai motivat, cu moralul mai bun.

  Motivația este maximă pentru că apar rezultate concrete, am crescut disciplina, am crescut conștientizarea și lucrez pe mai multe planuri simultan. 

  Am avut o mică revelație/demonstrație la cât de bine se poate vedea (la distanță, în cazul meu) după practicile kineto-oculare (exercițiile oculare), de acum nu mă mai uit la exersare ca la o corvoadă, mă uit ca la încă un pas spre eliberare de VECHI și NEsănătos.”

  Înscrie-te acum în programul de Terapie Kineto Oculară și obține rezultate ușor, rapid și fără bariere!  

   ATENȚIE înscrierile se închid pe 25 Septembrie 2023

  Pas cu PAS

  Acest pachet este pentru tine dacă vrei să faci plata lunară pentru cele 4 luni de program.

  750 lei/lună

  • 12 sedinte de practică a exercițiilor oculare cu Claudiu
  • 4 sedinte de întrebări și răspunsuri cu Claudiu
  • 4 sedinte despre eliberarea tiparelor mentale care apar in practica exercițiilor oculare -  cu Flavius
  • 1 sedință INDIVIDUALĂ cu Claudiu Rus pentru exercițiile oculare
  HOTĂRÂT

  Acest pachet este pentru tine dacă vrei să beneficiezi de reducerea de 20% la plata integrală pentru cele 4 luni.

  3000 lei

  2400 lei

  • 12 sedinte de practică a exercițiilor oculare cu Claudiu
  • 4 sedinte de întrebări și răspunsuri cu Claudiu
  • 4 sedinte despre eliberarea tiparelor mentale care apar in practica exercițiilor oculare - cu Flavius
  • 1 sedință INDIVIDUALĂ cu Claudiu Rus pentru exercițiile oculare
  • Reducere 20% la plata integrală
  ÎNCREZĂTOR

  Acest pachet este pentru tine dacă vrei să lucrezi și pe plan emoțional cu Flavius, pe lângă practica din grup.

  4800 lei

  3900 lei

  • Contine tot pachetul HOTĂRÂT + 
  • 2 sedinte Individuale cu Flavius pe plan emotional
  • + Bonus surpriză 

  Rezerva-ti o discuție cu colega noastră să vezi dacă se potrivește programul pentru tine și cum poți obține o reducere de 600 de lei

  programează o discuție
  • United States+1
  • United Kingdom+44
  • Afghanistan (‫افغانستان‬‎)+93
  • Albania (Shqipëri)+355
  • Algeria (‫الجزائر‬‎)+213
  • American Samoa+1
  • Andorra+376
  • Angola+244
  • Anguilla+1
  • Antigua and Barbuda+1
  • Argentina+54
  • Armenia (Հայաստան)+374
  • Aruba+297
  • Ascension Island+247
  • Australia+61
  • Austria (Österreich)+43
  • Azerbaijan (Azərbaycan)+994
  • Bahamas+1
  • Bahrain (‫البحرين‬‎)+973
  • Bangladesh (বাংলাদেশ)+880
  • Barbados+1
  • Belarus (Беларусь)+375
  • Belgium (België)+32
  • Belize+501
  • Benin (Bénin)+229
  • Bermuda+1
  • Bhutan (འབྲུག)+975
  • Bolivia+591
  • Bosnia and Herzegovina (Босна и Херцеговина)+387
  • Botswana+267
  • Brazil (Brasil)+55
  • British Indian Ocean Territory+246
  • British Virgin Islands+1
  • Brunei+673
  • Bulgaria (България)+359
  • Burkina Faso+226
  • Burundi (Uburundi)+257
  • Cambodia (កម្ពុជា)+855
  • Cameroon (Cameroun)+237
  • Canada+1
  • Cape Verde (Kabu Verdi)+238
  • Caribbean Netherlands+599
  • Cayman Islands+1
  • Central African Republic (République centrafricaine)+236
  • Chad (Tchad)+235
  • Chile+56
  • China (中国)+86
  • Christmas Island+61
  • Cocos (Keeling) Islands+61
  • Colombia+57
  • Comoros (‫جزر القمر‬‎)+269
  • Congo (DRC) (Jamhuri ya Kidemokrasia ya Kongo)+243
  • Congo (Republic) (Congo-Brazzaville)+242
  • Cook Islands+682
  • Costa Rica+506
  • Côte d’Ivoire+225
  • Croatia (Hrvatska)+385
  • Cuba+53
  • Curaçao+599
  • Cyprus (Κύπρος)+357
  • Czech Republic (Česká republika)+420
  • Denmark (Danmark)+45
  • Djibouti+253
  • Dominica+1
  • Dominican Republic (República Dominicana)+1
  • Ecuador+593
  • Egypt (‫مصر‬‎)+20
  • El Salvador+503
  • Equatorial Guinea (Guinea Ecuatorial)+240
  • Eritrea+291
  • Estonia (Eesti)+372
  • Eswatini+268
  • Ethiopia+251
  • Falkland Islands (Islas Malvinas)+500
  • Faroe Islands (Føroyar)+298
  • Fiji+679
  • Finland (Suomi)+358
  • France+33
  • French Guiana (Guyane française)+594
  • French Polynesia (Polynésie française)+689
  • Gabon+241
  • Gambia+220
  • Georgia (საქართველო)+995
  • Germany (Deutschland)+49
  • Ghana (Gaana)+233
  • Gibraltar+350
  • Greece (Ελλάδα)+30
  • Greenland (Kalaallit Nunaat)+299
  • Grenada+1
  • Guadeloupe+590
  • Guam+1
  • Guatemala+502
  • Guernsey+44
  • Guinea (Guinée)+224
  • Guinea-Bissau (Guiné Bissau)+245
  • Guyana+592
  • Haiti+509
  • Honduras+504
  • Hong Kong (香港)+852
  • Hungary (Magyarország)+36
  • Iceland (Ísland)+354
  • India (भारत)+91
  • Indonesia+62
  • Iran (‫ایران‬‎)+98
  • Iraq (‫العراق‬‎)+964
  • Ireland+353
  • Isle of Man+44
  • Israel (‫ישראל‬‎)+972
  • Italy (Italia)+39
  • Jamaica+1
  • Japan (日本)+81
  • Jersey+44
  • Jordan (‫الأردن‬‎)+962
  • Kazakhstan (Казахстан)+7
  • Kenya+254
  • Kiribati+686
  • Kosovo+383
  • Kuwait (‫الكويت‬‎)+965
  • Kyrgyzstan (Кыргызстан)+996
  • Laos (ລາວ)+856
  • Latvia (Latvija)+371
  • Lebanon (‫لبنان‬‎)+961
  • Lesotho+266
  • Liberia+231
  • Libya (‫ليبيا‬‎)+218
  • Liechtenstein+423
  • Lithuania (Lietuva)+370
  • Luxembourg+352
  • Macau (澳門)+853
  • Macedonia (FYROM) (Македонија)+389
  • Madagascar (Madagasikara)+261
  • Malawi+265
  • Malaysia+60
  • Maldives+960
  • Mali+223
  • Malta+356
  • Marshall Islands+692
  • Martinique+596
  • Mauritania (‫موريتانيا‬‎)+222
  • Mauritius (Moris)+230
  • Mayotte+262
  • Mexico (México)+52
  • Micronesia+691
  • Moldova (Republica Moldova)+373
  • Monaco+377
  • Mongolia (Монгол)+976
  • Montenegro (Crna Gora)+382
  • Montserrat+1
  • Morocco (‫المغرب‬‎)+212
  • Mozambique (Moçambique)+258
  • Myanmar (Burma) (မြန်မာ)+95
  • Namibia (Namibië)+264
  • Nauru+674
  • Nepal (नेपाल)+977
  • Netherlands (Nederland)+31
  • New Caledonia (Nouvelle-Calédonie)+687
  • New Zealand+64
  • Nicaragua+505
  • Niger (Nijar)+227
  • Nigeria+234
  • Niue+683
  • Norfolk Island+672
  • North Korea (조선 민주주의 인민 공화국)+850
  • Northern Mariana Islands+1
  • Norway (Norge)+47
  • Oman (‫عُمان‬‎)+968
  • Pakistan (‫پاکستان‬‎)+92
  • Palau+680
  • Palestine (‫فلسطين‬‎)+970
  • Panama (Panamá)+507
  • Papua New Guinea+675
  • Paraguay+595
  • Peru (Perú)+51
  • Philippines+63
  • Poland (Polska)+48
  • Portugal+351
  • Puerto Rico+1
  • Qatar (‫قطر‬‎)+974
  • Réunion (La Réunion)+262
  • Romania (România)+40
  • Russia (Россия)+7
  • Rwanda+250
  • Saint Barthélemy+590
  • Saint Helena+290
  • Saint Kitts and Nevis+1
  • Saint Lucia+1
  • Saint Martin (Saint-Martin (partie française))+590
  • Saint Pierre and Miquelon (Saint-Pierre-et-Miquelon)+508
  • Saint Vincent and the Grenadines+1
  • Samoa+685
  • San Marino+378
  • São Tomé and Príncipe (São Tomé e Príncipe)+239
  • Saudi Arabia (‫المملكة العربية السعودية‬‎)+966
  • Senegal (Sénégal)+221
  • Serbia (Србија)+381
  • Seychelles+248
  • Sierra Leone+232
  • Singapore+65
  • Sint Maarten+1
  • Slovakia (Slovensko)+421
  • Slovenia (Slovenija)+386
  • Solomon Islands+677
  • Somalia (Soomaaliya)+252
  • South Africa+27
  • South Korea (대한민국)+82
  • South Sudan (‫جنوب السودان‬‎)+211
  • Spain (España)+34
  • Sri Lanka (ශ්‍රී ලංකාව)+94
  • Sudan (‫السودان‬‎)+249
  • Suriname+597
  • Svalbard and Jan Mayen+47
  • Sweden (Sverige)+46
  • Switzerland (Schweiz)+41
  • Syria (‫سوريا‬‎)+963
  • Taiwan (台灣)+886
  • Tajikistan+992
  • Tanzania+255
  • Thailand (ไทย)+66
  • Timor-Leste+670
  • Togo+228
  • Tokelau+690
  • Tonga+676
  • Trinidad and Tobago+1
  • Tunisia (‫تونس‬‎)+216
  • Turkey (Türkiye)+90
  • Turkmenistan+993
  • Turks and Caicos Islands+1
  • Tuvalu+688
  • U.S. Virgin Islands+1
  • Uganda+256
  • Ukraine (Україна)+380
  • United Arab Emirates (‫الإمارات العربية المتحدة‬‎)+971
  • United Kingdom+44
  • United States+1
  • Uruguay+598
  • Uzbekistan (Oʻzbekiston)+998
  • Vanuatu+678
  • Vatican City (Città del Vaticano)+39
  • Venezuela+58
  • Vietnam (Việt Nam)+84
  • Wallis and Futuna (Wallis-et-Futuna)+681
  • Western Sahara (‫الصحراء الغربية‬‎)+212
  • Yemen (‫اليمن‬‎)+967
  • Zambia+260
  • Zimbabwe+263
  • Åland Islands+358

  Completează formularul de mai jos cu datele tale de contact și o colegă te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Următoarea ediție va începe pe:
  8 Noiembrie 2023!

    2  6
  Zile
  :
   
    1  0
  Ore
  :
   
    3  1
  Minute
  :
   
    4  7
  Secunde

  You missed out!

  Garanție de Satisfacție 100% 

  în primele 15 Zile

  În cazul în care în primele 15 zile ajungi la concluzia că acest program nu este pentru tine primești banii înapoi.

  Întrebări frecvente despre program

  Este potrivit pentru mine acest program?

  Dacă vrei să te asiguri că acest program este potrivit pentru tine, i-a legătura cu un specialist Educația Vederii la numarul +40 711 928 774.

  Totuși, exercițiile care vor fi practicate în cadrul acestui program sunt potrivite pentru o gamă largă de probleme de vedere, cum ar fi ambliopia (ochiul "leneș"), hipermetropia (vedere neclară la distanță), miopia (vedere neclară la apropiere), astigmatismul (imagine neclară) și presbiopia (dificultate la focalizarea obiectelor apropiate), glaucom, strabism, ochi uscați, oboseală oculară cronică, oboseala oculară după lucrul la calculator.

  Ce se întâmplă dacă ratez o sesiune?

  Acesta  este unul din BONUSURILE pe care le primești: Toate ÎNTÂLNIRILE SUNT ÎNREGISTRATE și ai acces la ele până la încheierea programului.

  Acest program este potrivit și pentru copii?

  Dacă copii au peste 10 ani, și alături de ei participă un adult lângă ei de-a lungul programului.

  Trebuie să practic zilnic exercițiile oculare?

  Recomandarea noastră este ca exercițiile să fie făcute pentru minim 2 reprize a cate 10-15 minute/zi.

  Ideal este 3 reprize pe zi: dimineata, pranz și seara.

  În cât timp vor apărea primele rezultate?

  Primele semne de îmbunătățire le vei observa încă din prima săptămână de antrenament. Recuperarea vederii este un proces în care vei trece succesiv prin mai multe transformări, cuprinzând 3 faze generale: 

  • În prima fază vei observa cum vor dispărea: oboseala oculară și  senzațiile de uscăciune, usturime sau de iritare ale ochilor și vei simți ușoare dureri ale musculaturii extraoculare

  • În cea de-a doua fază, începi să vezi mai clar și  focalizezi mai ușor atât de aproape cât și la distanță.

  • În cea de-a treia fază, simți că ochelarii sunt prea tari, că nu se mai potrivesc la fel ca în trecut/ nu mai ai nevoie deloc de ei. Asta înseamnă că dioptriile tale au scăzut și vederea ta s-a îmbunătățit considerabil.

  Vreau să mă înscriu la o ediție viitoare. Cum procedez?

  Trimite un mesaj pe whataspp sau sms către Iulia, la numărul: +40 711 928 774 cu mesajul "VREAU in GRUPUL de PRACTICA OCULARA"

  Mesaj de la Flavius

  Salutare,
  După cum știi deja, sunt un fost purtător de ochelari.


  Acum 12 ani am decis să-mi înving dependența de ochelari, am studiat, am practicat și am reuștit.


  Acum îi învăț și alți oameni cum să-și recupereze vederea NATURAL. 


  Primul pas pe care l-am făcut în drumul meu către vederea clară și relaxată pe care o am și azi, a fost să încep să practic exerciții oculare


  Buna funcționare a ochilor noștri depinde în mod direct de mușchii oculari, acei 6 mușchi care controlează mișcările ochilor. Și ca orice mușchi și aceștia trebuie antrenați pentru a funcționa corect, altfel apar probleme de vedere.


  Pentru mine a fost o muncă titanică: să învăț exercițiile, să le practic, să testez și să trag concluzii care din exercițiile dezvoltate sunt mai eficiente și mai utile pentru recuperarea vederii mele.


  Am dezvoltat mai apoi programe care să susțină recuperarea vederii clare în mod natural abordând toate planurile care influențează vederea: planul fizic, alimentar și emoțional.

  Am făcut o muncă de pionierat în recuperarea naturală a vederii clare, iar pentru a ajuta și alți oameni să obțină rezultatele pe care le-am obținut eu, dar mult mai eficient, într-un timp mult mai scurt am început să caut specialiști care să lucreze, fiecare pe domeniul său specific.


  Așadar, m-am întâlnit cu Claudiu, kinetoterapeut înzestrat, deschis și curios la nou. Împreună, punând laolaltă cunoștințele și experiența mea cu expertiza lui în kinetoterapie, am reușit să dezvoltăm un program care să ajute pe cei ce-și doresc, să parcurgă drumul făcut de mine într-un timp mult mai scurt, cu rezultate imediate.

  Programul de Kinetoterapie Oculară s-a născut din nevoia oamenilor care vin către noi, către Educația Vederii, de avea alături un antrenor cu experiență în terapia oculară și un ghid care să-i ajute să-și construiască o rutină de exerciții corectă, să le monitorizeze progresul și să-i ajute să-și atingă obiectivele într-un timp scurt, practicând din confortul propriei locuințe.

  Dacă simți că vrei să accelerezi procesul și vrei să-ți recuperezi vederea NATURAL, înscrie-te acum:

  Eu și Claudiu așteptăm cu drag să-ți fim alături :)

  Momentan nu suntem la birou. Dar poți să ne lași un mesaj pe WhatsApp dacă vrei să te asiguri ca acest program e potrivit pentru tine.

  Program de lucru: Luni - Vineri 9-17

  Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare

  Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!

  ©2010-2023 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.