Investește în vederea ta prin Episoadele Avansate:

”De VORBĂ cu OCHII TĂI” sunt întâlniri pregătitoare

pentru Episoadele avansate Educația Vederii

Episoadele sunt înregistrate și disponibile imediat,

cu acces online

Iată ce spun cei care au văzut aceste episoade:

Episoadele 1, 2 și 3:

În episodul 1, INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și RELAXAREA VEDERII, descoperi legătura dintre emoțiile care determină creșterea dioptriilor cât și uscăciunea ochilor. De asemenea, vei învăța tipare mentale și emoționale care afectează vederea și exerciții de gestionare a acelor emoții.

Din episodul 2, VEDEREA, LIMFA și EMOȚIILE, vei învăța legătura dintre cum lipsa de gestionare a anumitor emoții influențează consistența limfei și cum este influențat astfel întregul sistem vizual de un blocaj al sistemul limfatic ocular.

Vei învăța exerciții fizice și exerciții de gestionare a emoțiilor care te vor ajuta să tratezi cauzele cearcănelor, fluturașilor flotanți și a tensiunii oculare.

În episodul 3, STIMA DE SINE și CLARITATEA VEDERII, vei învăța care este legătura dintre stima de sine, încrederea în sine și CLARITATEA vederii. Vei învăța care ochi este mai influențat când stima de sine este scăzută și ce exerciții practice pe plan emoțional să faci pentru a crește stima de sine și încredere în propria persoană - și astfel să crești claritatea vederii.

9 ore de conținut DEDICAT OCHILOR TĂI

Fiecare episod AVANSAT durează 3 ore și le poți urmării cu pauze dar și să revii după fiecare
30, 45 de minute de conștientizări și apoi să poți să continui acel episod.

În total 3 Episoade x 3 ore = 9 ORE de atenție alocată doar pentru ochii tăi.


Mai mult, ai acces pe viață la aceste episoade și poți să le revezi de cât mai multe ori, pentru a aprofunda călătoria vederii tale.

Ce primești BONUS la achiziția primelor 3 EPISOADE?


Bonus 1

Fiecare episod a fost urmat de câte o sedință de întrebări și răspunsuri de câte 1,5 ore unde am răspuns la întrebările legate de conținutul acelui episod.

Așadar, 3 sesiuni de Q&A x 1,5 ore, 4,5 ore de informații și practici dedicate vederii tale.

Bonus 2

Ai acces permanent și la sezonul 1 cu cele 4 întâlniri ”De vorbă cu ochii tăi”, pe care le poți vedea de oricâte ori dorești, fără să mai aștepți următoare întâlnire DVCOT.


Fiecare întâlnire DVCOT durează minim 90 de min, în total vor fi 6 ore - dedicate pentru a sta de vorbă cu ochii tăi și intelegi semnele pe care OCHII ți le transmit :-)


CONCLUZIE: Investește în vederea ta prin aceste 3 episoade și vei avea acces la:


🟠 10 videouri care însumează în total 19.5 ore:

🟠 9 ore de la cele 3 Episoade AVANSATE

🟠 4.5 ore cele 3 sesiuni de întrebări și răspunsuri

🟠 6 ore de la sezonul 1 De Vobă cu Ochii Tăi

Oferta #DeVorbăCuOchiiTăi pentru episoadele AVANSATE Educația Vederii expiră în:

OFERTĂ EPISOADE 1, 2, 3


360 LEI


310

LEI

Pentru alte detalii poți suna la numărul: 0787.299.777
și colega mea Margareta te va ajuta. L - V (9 - 17)

Episoadele 4, 5 și 6:

În episodul 4: Cum să privești cu detașare - vei învăța cum să folosești inteligența emoțională în a privi cu detașare evenimentele trecute. Modul în care privești trecutul tău, influențează modul în care privești în prezent, și influnțează în special vederea de aproape.

În episodul 5: Ce NU vrei să vezi la tine - vei învăța, cum faptul de a refuza să vezi unele aspecte la tine, conștient sau inconștient îți influențează starea de relaxare și claritate a vederii. Mecanismele prin care o persoană ajunge să nu mai dorească să vadă ceva din viața sa - se manifestă de la nivelul subconștientului - starea vederii fiind deja afectată.

În episodul 6Cum să vezi alegerile potrivite - ți se va releva mecanismul prin care oamenii își deteriorează vederea, folosind strategii de gândire ineficiente atunci când au de făcut alegeri în viața lor. Cum viața este din ce în ce mai în viteză, suntem fortați să luăm decizii cât mai multe și cât mai rapid, dar nu mai potrivite.

Alte 9 ore de conținut DEDICAT OCHILOR TĂI

Fiecare episod AVANSAT durează 3 ore și le poți urmării cu pauze dar și să revii după fiecare
30, 45 de minute de conștientizări și apoi să poți să continui acel episod.

În total 3 Episoade x 3 ore = 9 ORE de atenție alocată doar pentru ochii tăi.


Ai acces pe viață și poți să le vizualizezi ori de câte ori dorești!

Ce primești BONUS la achiziția episoadelor 4-5-6?

Bonus 3

Fiecare din episoadele 4, 5 și 6 a fost urmat de câte o sedință de întrebări și răspunsuri de câte 1,5 ore unde am răspuns la întrebările legate de conținutul acelui episod.

Așadar, 3 sesiuni de Q&A x 1,5 ore, 4,5 ore de informații și practici dedicate vederii tale.

Bonus 4

Ai acces permanent și la sezonul 1 cu cele 4 întâlniri ”Cuvinte care influențează vederea”, pe care le poți vedea de oricâte ori dorești, fără să mai aștepți apariția întâlnirilor CCIV.


Fiecare întâlnire CCIV durează minim 90 de min, în total vor fi 6 ore - dedicate pentru a ști ce cuvinte sunt potrivite pentru a le  folosi în comunicarea cu și despre ochii tăi !

CONCLUZIE:Investește în vederea ta prin episoadele avansate 4,5,6 și vei avea acces la:

🟠 10 videouri care însumează în total 19.5 ore:

🟠 9 ore cele Episoadele AVANSATE 4, 5 și 6

🟠 4.5 ore cele 3 sesiuni de întrebări și răspunsuri

🟠 6 ore de la sezonul 1 Cuvinte care influențează vederea

Oferta #CuvinteCareInfluenteazaVederea pentru episoadele

AVANSATE Educația Vederii expiră în:

OFERTĂ EPISOADE 4, 5, 6


360 LEI


310

LEI

Pentru alte detalii poți suna la numărul: 0787.299.777
și colega mea Margareta te va ajuta. L - V (9 - 17)

Investește în vederea ta prin cele
6 episoadele Avansate

Vei avea acces la 20 video-uri care însumează în total 39 ore:

1

18 ore cele 6 episoade avansate

2

9 ore cele 3 sesiuni de întrebări și răspunsuri

3

6 ore de la "Cuvinte care influențează vederea"

4

6 ore de la "De VORBĂ cu OCHII Tăi"

Timpul trece oricum, însă cât acționezi mai repede pentru vederea ta - nu doar că 

beneficiezi de ofertă, dar te vei bucura mai mult timp de ochii relaxati și sănătoși :-)

 Investește în vederea ta prin episoadele avanate Educatia Vederii de la 1 la 6, câte sunt create până acum și vei avea acces la:


În episodul 1 descoperi legătura dintre emoțiile care determină creșterea dioptriilor cât și uscăciunea ochilor. De asemenea, vei învăța tipare mentale și emoționale care afectează vederea și exerciții de gestionare a acelor emoții.

În episodul 4: Cum să privești cu detașare - vei învăța cum să folosești inteligența emoțională în a privi cu detașare evenimentele trecute. 

Modul în care privești trecutul tău, influențează modul în care privești în prezent, și influnțează în special vederea de aproape.

Din episodul 2 vei învăța legătura dintre cum lipsa de gestionare a anumitor emoții influențează consistența limfei și vei învăța exerciții fizice și exerciții de gestionare a emoțiilor care te vor ajuta să tratezi cauzele cearcănelor, fluturașilor flotanți și a tensiunii oculare.

În episodul 5: Ce NU vrei să vezi la tine - vei învăța, cum faptul de a refuza să vezi unele aspecte la tine, conștient sau inconștient îți influențează starea de relaxare și claritate a vederii.

Mecanismele prin care o persoană ajunge să nu mai dorească să vadă ceva din viața sa - se găsesc în subconștient, iar starea vederii este deja afectată.

În episodul 3 vei învăța care este legătura dintre stima de sine, încrederea în sine și CLARITATEA vederii. Vei învăța ce exerciții practice pe plan emoțional să faci pentru a crește stima de sine și încredere în propria persoană - și astfel să crești claritatea vederii.

În episodul 6: Cum să vezi alegerile potrivite - ți se va releva mecanismul prin care oamenii își deteriorează vederea, folosind strategii de gândire ineficiente atunci când au de făcut alegeri în viața lor.


Cum viața este din ce în ce mai în viteză, suntem fortați să luăm decizii cât mai multe și cât mai rapid, dar nu mai potrivite.

Pentru alte detalii poți suna la numărul: 0787.299.777
și colega mea Margareta te va ajuta. L - V (9 - 17)

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare


Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!


©2010-2020 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.